Your shopping cart is empty

ТУРНИРЕН РИЦАР НА ДРАКОНА

Бъдете първи - добавете коментар

Наличност: На склад

28,99 лв.

Кратко описание

ТУРНИРЕН РИЦАР НА ДРАКОНА

ТУРНИРЕН РИЦАР НА ДРАКОНА

Кликнете върху снимката за да я видите на целият екран

Намали
Увеличи

Детайли

РЪЧНО РИСУВАНА ФИГУРКА: Рицар
МАТЕРИАЛ: Композитен пластмасов полимер
СТРАНА НА ПРОИЗВОДИТЕЛ: Германия
ВЪЗРАСТОВИ ОГРАНИЧЕНИЯ: 3+
РАЗМЕРИ: 23.5 х 6.5 х 14.5 см
РАЗМЕРИ НА ОПАКОВКАТА: 15 х 8.5 х 18 см

Рицарските турнири са средновековни военни игри, в които били допускани само бойци с безупречна репутация и благороднически произход. Доказателство за този произход е бил рицарският герб. Турнирният рицар на дракона с гордост носи своята емблема, символ на силата и покровителството. Със своята ловкост и непоколебим боен дух, той е спечелил множество двубои.

Детските усмивки нямат цена, затова и екипът на Шлайх (SCHLEICH) е посветил своята работа изцяло на създаването на качествени играчки, които провокират въображението и имат образователен характер. Всеки един артикул от гамата е разработен с особено внимание и грижа, специално за детските ръце и е по своему уникален, защото е изцяло изрисуван на ръка по специална технология.
Фигурките на Шлайх са известни с това, че изглеждат като живи. За това се грижат опитни дизайнери, които капка по капка извайват образци на животни, хора и приказни създания от специален восък, за да постигнат съвършената форма. Поради тази причина, те са високо ценени не само от децата и техните родители, но и от множество малки и големи колекционери по света. Преди да излязат от фабриката и да преминат в детските ръце, всички продукти биват подложени на строг контрол за качество и сигурност. Фирмата се гордее с множеството отличия на своите играчки, като:

Practical Pre-School Awards 2009 - Награда за практическо помагало в предучилищна възраст 2009
Creative Play Awards 2009 - Награда за творческа игра 2009
Top 10 toys 2009 - 10те най-добри играчки на 2009
Top 10 toys 2010 - 10те най-добри играчки на 2010
Parents' Choice Awards 2010 - Избор на родителите за 2010
Creative Child Awards Program: Toy of the Year 2010 - Награда за играчка на годината на програмата Креативно Дете) и много др.

Играчките на Шлайх са очарователен подарък за малки и пораснали деца. Зарадвайте вашия малчуган или сам се превърнете в такъв, връщайки времето назад.

Допълнителна информация

Артикул № schleich_70046
Производител Schleich

Ключови думи

Използвайте разстояние за думите. Използвайте кавички(') за фрази.